Дентален стаж , опит

Тук може да питате и коментирате за лекции, купони, асистенти и всичко останало, което ви интересува
natalitennis
нов потребител
нов потребител

Дентален стаж , опит

Мнение от natalitennis »

Здравейте , колеги. С тази тема се надявам да се създаде приемственост между новозавършилите лекари по дентална медицина и студентите. Идеята ми е свързана с това , че повечето студенти по дентална медицина търсят стаж и опит в кабинет не само през лятото , а и целогодишно. От друга страна новозавършилите лекари стоматолози могат да ползват този ресурс като дентални помощници без да заплащат или с минимално възнаграждение. Ако има лекари , които търсят стажанти ще се радвам да пишат в тази тема , както и студенти търсещи опит. Става дума за София. Аз предлагам услугите си като студент трети курс . Казвам се Натали :)
Аватар
Явор
почетен член
почетен член

Мнение от Явор »

Само за новозавършилите стоматолози ли иде реч ,или може и старозавършили да участват? :mrgreen:
п.п. чувал съм за множество изисквания към колеги студенти от разни дентални центрове,където искат снимка по бански,нежна усмивка или владеене на Норвежки език :roll:
:lol: :lol: :lol:
Д-р Яромиров
natalitennis
нов потребител
нов потребител

Мнение от natalitennis »

Новозавършили , старозавършили - който има нужда да пише ;) За Норвежкия език няма да се разберем - на мен по принцип езиците не са ми най-силната страна , а и тези скандинавски езици са си страшни ... :D :D :D
dent1971
чест потребител
чест потребител

Дентален стаж , опит

Мнение от dent1971 »

Колага,ако не с норвежкия може да опитате със снимка по бански.
natalitennis
нов потребител
нов потребител

Мнение от natalitennis »

Е , скоро се прибрах от море и не си направих такива, жалко... Хайде де , колеги , сериозно ли нямате нужда от амбициозни , млади хора , които биха работили без заплащане?!?
Аватар
Явор
почетен член
почетен член

Мнение от Явор »

има....ама чакат снимките на F5 :mrgreen:
Д-р Яромиров
natalitennis
нов потребител
нов потребител

Мнение от natalitennis »

Ако е за снимки - няма проблем , даже и фейсбук профил давам , за съжаление обаче няма от плажа :D
natalitennis
нов потребител
нов потребител

Мнение от natalitennis »

Eто и снимка. Кой знае , може да помогне http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5836_n.jpg
dianakaraburova
нов потребител
нов потребител

Re: Дентален стаж , опит

Мнение от dianakaraburova »

Здравейте,
Казвам се Диана и съм част от екипа на агенция за подбор БАБ Консулт.
Наш партньор - една от най-модерните дентални клиники в град Русе, е в търсене на Лекар по дентална медицина - СЪС или БЕЗ опит

Ако сте току що завършили и търсите възможност да натрупате опит или пък сте опитен Дентален специалист и търсите нова кариерна възможност, може да ме потърсите за повече информация.

Телефон за контакт: +359 896 151460
email: dianakaraburova@babconsult.bg
lili80
нов потребител
нов потребител

Re: Дентален стаж , опит

Мнение от lili80 »

Дали има свободни позиции за стаж в момента?
Публикувай отговор