Дентален стаж , опит
-
natalitennis
- нов потребител

Дентален стаж , опит
Здравейте , колеги. С тази тема се надявам да се създаде приемственост между новозавършилите лекари по дентална медицина и студентите. Идеята ми е свързана с това , че повечето студенти по дентална медицина търсят стаж и опит в кабинет не само през лятото , а и целогодишно. От друга страна новозавършилите лекари стоматолози могат да ползват този ресурс като дентални помощници без да заплащат или с минимално възнаграждение. Ако има лекари , които търсят стажанти ще се радвам да пишат в тази тема , както и студенти търсещи опит. Става дума за София. Аз предлагам услугите си като студент трети курс . Казвам се Натали 
-
natalitennis
- нов потребител

Дентален стаж , опит
Колага,ако не с норвежкия може да опитате със снимка по бански.
-
natalitennis
- нов потребител

-
natalitennis
- нов потребител

-
natalitennis
- нов потребител

Eто и снимка. Кой знае , може да помогне http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5836_n.jpg
-
dianakaraburova
- нов потребител

Re: Дентален стаж , опит
Здравейте,
Казвам се Диана и съм част от екипа на агенция за подбор БАБ Консулт.
Наш партньор - една от най-модерните дентални клиники в град Русе, е в търсене на Лекар по дентална медицина - СЪС или БЕЗ опит
Ако сте току що завършили и търсите възможност да натрупате опит или пък сте опитен Дентален специалист и търсите нова кариерна възможност, може да ме потърсите за повече информация.
Телефон за контакт: +359 896 151460
email: dianakaraburova@babconsult.bg
Казвам се Диана и съм част от екипа на агенция за подбор БАБ Консулт.
Наш партньор - една от най-модерните дентални клиники в град Русе, е в търсене на Лекар по дентална медицина - СЪС или БЕЗ опит
Ако сте току що завършили и търсите възможност да натрупате опит или пък сте опитен Дентален специалист и търсите нова кариерна възможност, може да ме потърсите за повече информация.
Телефон за контакт: +359 896 151460
email: dianakaraburova@babconsult.bg
Re: Дентален стаж , опит
Дали има свободни позиции за стаж в момента?