Добра алтернатива е работата по слецялността в чужбина. Хем ще се работи по-качествена стоматология, хем ще е добре заплатена. Само дето не ми се ходи навън и няма да отида, ако не умирам от глад тук ...
Колега, ще ви помоля да не удебелявате шрифта, освен ако не искате да акцентирате на нещо важно.
Благодаря!
админ
Стоматолози в UK и Ireland
- EXeCuTiOnER
- чест потребител
- Ох Боли
- чест потребител
Аз направо се чудя как го търпите още и с тоя аватарEXeCuTiOnER написа:Добра алтернатива е работата по слецялността в чужбина. Хем ще се работи по-качествена стоматология, хем ще е добре заплатена. Само дето не ми се ходи навън и няма да отида, ако не умирам от глад тук ...
Колега, ще ви помоля да не удебелявате шрифта, освен ако не искате да акцентирате на нещо важно.
Благодаря!
админ

"Син съм на юнашко племе..."
Здравейте! Имам въпрос - може би е леко насочен към Д-р Дамянов и Светослав Павлов - представител на Ateam Health Recruitment за България. От известно време има изменения в условията на Праймъри Кеър Траст - изискване за стаж в ЮКей и въз основа на него - регистрация. До колко това усложнява процедурата и проблем ли е за напред?
Благодаря ви.
Благодаря ви.
- Д-р Пламен Тотишев
- чест потребител
- dr.Spilkova
- редовен потребител
- yavor3423
- потребител
- Обратна връзка:
Колеги забелязвам че няма нови бележки по тази тема от близо година. Някой има ли някаква нова информация или пламъкът на презморската мечта за реализация угасна? 

С уважение Д-р Евелина Маркова-Ралева, Ралев Дентал АД www.ralev-dental.com
- д-р Дамянов
- администратор
- Обратна връзка:
Честно казано, не мисля да е имало по-голям интерес към работа на острова от сега. Просто не е тук мястото за обсъжддане на темата.
София 2003
Certificate in Endodontics
UCL Eastman Institute 2010
Diploma In Endodontic Practice
UCL Eastman Institute 2012
www.stomatolog.start.bg българският стоматологичен портал
Certificate in Endodontics
UCL Eastman Institute 2010
Diploma In Endodontic Practice
UCL Eastman Institute 2012
www.stomatolog.start.bg българският стоматологичен портал